Wijnproeverijen

Geniet met vrienden, familie en/of collega’s van een één van onderstaande proeverijen.

 

Wijnproeverijen

  • “4 Seasons in one Day”

Een wijnproeverij waarin we verschillende wijnen proeven die we meer appreciëren in specifieke seizoenen. Temperatuur speelt hierbij een grote rol, maar ook aanbod van spijs in de verschillende seizoenen. In deze proeverij gaan we wat dieper in op het maken van de juiste wijn/spijs combinaties.

8 wijnen              v.a. € 18,00 pp

Deze proeverij kan worden uitgebreid naar een specifiek seizoen of thema, denk hierbij aan bijvoorbeeld het Wildseizoen. Vraag naar de mogelijkheden.

  •  “Back down South”

Een proeverij met bestemming “zuiden”, tijdens deze proeverij neem ik jullie mee op wijnreis. We beginnen in Frankrijk en gaan steeds zuidelijker richting het zonovergoten Alentejo in Portugal. We proeven verschillen tussen de koelere en warmere klimaten en tussen de verschillende druiven. Een proeverij met veel diversiteit aan wijn die zowel op traditionele manier is gemaakt, maar ook moderne wijntechniek komt aan bod.

8 wijnen              v.a. € 22,50 pp

  •  “Red, Red, wine”

Een proeverij waarin de beste rode wijnen op tafel komen, van lichte klassiekers tot de meest stevige verkrijgbaar. Denk hierbij aan een traditionele Valpolicella Classico tot aan een Amarone, van Barbera D’ Alba tot aan een Roero DOCG. Een mooie kans om kennis te maken met wijnen die je niet zomaar serveert. Deze proeverij is geschikt voor de ervaren rode wijndrinker. We proeven hierbij rode wijn met een gemiddelde verkoopprijs van € 22,00.

8  wijnen             v.a. € 29,50 pp

Wat verzorg ik tijdens een proeverij:

Alle proeverijen worden verzorgd inclusief glaswerk, wijnen, waterkaraffen, spittoon, proefformulieren en pennen.

Voor  een proeverij aan huis is een tafel voor het aantal personen wenselijk.

 

 

Proeverij op locatie

Proeverijen op een unieke locatie is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op

Wilt u liever zelf de wijnen samenstellen voor de proeverij? Natuurlijk is dit mogelijk, bel of mail mij voor de mogelijkheden.

1