Wijnpakketten

Veel variatie maar geen idee welke wijn het beste bij je past?  Een proefpakket is een uitstekende manier om verschillende soorten kwaliteitswijnen te kunnen proeven. De wijnen worden per seizoen aangepast en zijn verkrijgbaar in meerdere soorten. Niet alleen om zelf te ontdekken maar ook leuk om als kado weg te geven.

Wijnpakketten

Proef de Herfst

 69.99  59.98 per fles

0,75 liter – Proef de herst- 6 flessen

Wijnpakket met  verschillende wijnen om nu van te genieten tijdens de Herfst. De gerechten veranderen met de seizoenen mee, zo ook de wijn. Dit pakket is samengesteld bijpassend bij overheerlijke herstgerechten.

 

Proef de Zomer

 56.49 per fles

0,75 liter – Proef de Zomer- 6 flessen

Wijnpakket met  verschillende wijnen om nu van te genieten tijdens het Zomerweer:  1x Prosecco van Castino Wines, 1 x crémant de Bourgogne, 1 x Vermentino van Vecchia Torre uit Puglia, 1 x Gavi van Molinetto, 1x Sauvignon blanc/msucat van LaLaurie en 1x Sauvignon uit de Touraine.

 

Wijnpakket Excellent rood

 143.48  135.00 per fles

6 flessen – Excellent rood

Prachtig wijnpakket vol met rode wijntoppers, speciaal samengesteld voor een avond met de wijnclub of voor speciale momenten.

 

 

Wijnpakket Italiaans Rood

 68.00 per fles

0,75 liter – Italiaanse rode wijnen- 6 flessen

Wijnpakket met 6 verschillende Italiaanse rode wijnen, wijnen verschillend van zonovergoten Negro Amaro, tot aan de met passito methode gemaakte Blend No3 en een heerlijke frisse fruitige Valpolicella.

Wijnpakket wit

 64.99 per fles

0,75 liter – 6 x witte wijn

Heerlijke witte wijnen voor ieder wat wils. Een mousserende crémant, frisse aperitief wijnen, tevens ook te schenken bij lichte voorgerechten,een stevige op hout gerijpte en een aromatische wijn.

5