Een goed glas wijn

Sinds een aantal dagen staat mijn nieuwe website online en dit ging alles behalve makkelijk. De website was zo gebouwd, maar het schrijven van teksten was wel een dingetje. De Nederlandse taal, hoe prachtig deze ook is, is niet echt “mijn kopje thee”. Ik schrijf zoals ik denk en als ik niet oplet, gooi ik het er hardop uit, uiteraard niet handig, immers  de delete knop werkt alleen op de computer. Dat knopje,  is inmiddels aan vervanging toe, maar dat terzijde.  Pas na avonden turen op het scherm naar onbegrepen zinnen, rare verwoordingen en veel taalfouten besloot ik een fles wijn te openen en to… “let it be”  , slechter worden kon niet. De wijn smaakte heerlijk en ik moest denken aan mijn vader, een echte sales man (waar ik erg trots op ben) waarom mis ik nou net die genen die ervoor zorgen dat ik de wijn beter kan verkopen. Ik schonk nog een glas wijn in, ging voor de openhaard zitten en genoot van de Côte de Brouilly, houtgerijpt. Pas na het derde glas (de wijn is gewoon lekker) viel het kwartje.  Niemand hoeft de literatuurprijs te winnen of  een cursus marketing te volgen, volg gewoon je gevoel, deze heeft mij namelijk ook naar deze wijn gebracht. En met een spel- en/of taalfout meer of minder op de website; de wijn zal er niet minder om smaken. Dus wijnliefhebbers, vergeef me mijn fouten en probeer net als ik het gewoon even allemaal te laten gaan…uiteraard met een goed glas wijn!