Barbera D’ Asti L’Antica

 14.25 per fles

0,75 liter – Italië – Piëdmonte – 100% Barbera

Een diep robijnrode wijn, stevig van karakter met een kruidig aroma van eikenhout, rijp kersenfruit en hint  van amandel. Heerlijke wijn!

 

Wijnbereiding

Deze wijn wordt gemaakt van druiven van zeer oude wijnstokken, zij zorgen voor een beperkte en zeer kwalitatieve productie. Na handmatige oogst vindt de alcoholische gisting plaats, uitgevoerd in grote Slavonische eikenhouten vaten bij een temperatuur van 28 ° C gedurende 14-18 dagen. In dezelfde vaten rijpt de wijn twee jaar voordat hij wordt gebotteld. De wijn verblijft dan nog minimaal 6 maanden bij het Castino Winery voordat deze verkocht mag worden.

Lekker bij:

Heerlijk bij rood vlees, gegrild of gebakken of bereidt op BBQ. Stevige kazen, wild.

Castino Wines

Additional information

Land

Wijnhuizen

Wijnstreek

Gerelateerde wijnen

Solpost 2010

 16.25 per fles

0,75 liter – Spanje – Montsant – 55 % Garnacha 35% Carignan 10 % Cabernet Sauvigonon

Mooie volle granaat rode wijn met een fluweelzachte afdronk en kruidig tintje. In de geur veel zwart fruit bramen, zwarte bessen en kleine hint van balsamico.

Gemma Nizza DOCG 2017

 24.49  22.25 per fles

0,75 liter – Italië – Piëmonte – 100% Barbera

Deze fantastische volle robijnrode Nizza is intens, met in de neus zwarte kersen, zwarte bessen en een vleugje cacao en kruidigheid. In de smaak vollop donkerrood fruit, cederhout met een zeer aangename lange afdronk. Rond en vol van smaak, een voorstreffelijk wijn!

Gemma Nizza DOCG wordt verkregen uit de beste gelegen wijngaarden in Agliano Terme. De wijn is nu op dronk, maar kan nog verder rijpen op fles.

1